Statistics

  • Entries (47)
  • Comments (0)

Οδηγίες για τις Διαδικασίες Κλεισίματος Χρόνου (2011) για τον Φορολογικό Μηχανισμό SYNOPSIS 250 

December 2011

 

Αξιότιμοι Πελάτες-Συνεργάτες,

 

Σας στέλνουμε τις οδηγίες σχετικά με το ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ SYNOPSIS 250.

 

Όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε τον παραπάνω φορολογικό μηχανισμό για τη σήμανση των παραστατικών του MICROS θα πρέπει να προβείτε στις ακόλουθες εργασίες κατά το κλείσιμο του έτους.

 

Θα πρέπει όλα τα αρχεία τα οποία βρίσκονται στο ProgramFiles\Singular\SFP\Data\EZI*********\2011\ που δημιουργεί ο φορολογικός μηχανισμός να έχουν γίνει zip (έως τις 30 του μηνός) εκτός του τελευταίου Folder. Αν δεν γνωρίζετε που βρίσκονται τα αρχεία καλέστε το MICROSsupport (6944-800860) να σας υποδείξουν που βρίσκονται.

Το Ζ στον φορολογικό μηχανισμό θα πρέπει να γίνει αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου  (δηλαδή μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, ανεξάρτητα από το κλείσιμο στο MICROS).

 Θα πρέπει να ενημερωθούν οι χρήστες  του MICROS να μην εκτυπώσουν παραστατικά μέχρι να ολοκληρωθεί το Ζ του φορολογικού.

 

Για τα εποχικά ξενοδοχεία τα οποία δε λειτουργούν αυτό το διάστημα, θα πρέπει οι παραπάνω εργασίες να πραγματοποιηθούν πριν τη έναρξη της λειτουργίας τους.

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να καλείτε στο κέντρο υποστήριξης 210 6595000 από τις 09:00 έως τις 17:00 ή στο 6944-800860 όλο το 24ωρο. 

  

Με εκτίμηση,

Eurotel Hospitality SA

 

 

 

Designed by John Vamvouras